Toimitusehdot

Nivelpuoti on Suomen Nivelyhdistys ry:n verkkokauppa, jossa myydään tuotteita niin jäsenille, yksityishenkilöille kuin yhteisöille ja yrityksille.

Nivelpuoti-verkkokaupan toimitusehtoja sovelletaan kaikkiin tilauksiin. Siltä osin kuin kauppaehtoja ei ole tässä määritelty, noudatetaan kaupan yleisiä sopimusehtoja tavarahankinnoissa (JYSE 2009). Suomen Nivelyhdistys varaa oikeuden hyväksyä kaikki Nivelpuoti-verkkokaupan asiakkaat ennen toimitusta.

Tilauksia toimitetaan vain Suomeen. Halutessasi tilata tuotteita muihin maihin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 050 5252 098 (arkisin klo 9 - 12) sähköposti toimisto@nivel.fi.

Toimitustavat
Toimitamme tuotteet postitse.Yli 50 euron toimitukset saatetaan toimittaa postiennakolla. Osassa tuotteista hintaan lisätään postituskulut, jotka on mainittu tuotteen kohdalla. Posti lähettää saapumisilmoituksen paketista, joka on noudettavissa postitoimipaikasta tai pakettiautomaatista. Jos tilaus on pieni, toimitetaan tilaus sinulle kirjelähetyksenä suoraan postilaatikkoosi. Lähetyksiin sovelletaan Itella Oyj:n toimitus- ja tuote-ehtoja.

Tuotteiden toimitusaika on noin 4 viikkoa. Arkipyhät ja lomakaudet voivat vaikuttaa toimitusaikoihin.

​Hinnat
Verkkokaupassa olevat hinnat ovat voimassa vain verkkokaupan ostoskorin kautta tehdyille tilauksille. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja Suomen Nivelyhdistys ry pidättää oikeuden hinnan muutoksiin. Tuotetilauksen hintaan lisätään ilmoitettu toimituskulumaksu.

Maksutavat
Verkkopankit
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Lasku
Saat toimituksen mukana laskun, jossa on maksuaikaa 14 vrk lähetyksestä. Laskutusmaksua voidaan lisätään 3 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään maksumuistutuslisä 5 €.

Force Majeure
Nivelpuoti on vapautettu suorittamasta tämän sopimuksen mukaisia laiminlyönnistä johtuvia velvoitteita, mikäli laiminlyönti aiheutuu alla mainituista vapauttavista olosuhteista ja mikäli olosuhteet estävät, vaikeuttavat tai viivästyttävät suoritusta. Tällaisena vapauttavana olosuhteena voidaan pitää mm. viranomaisten toimenpiteitä tai laiminlyöntejä, säädettyä tai muutettua lakia, työmarkkinaristiriitaa, saartoa, tulipaloa, tulvaa, sabotaasia tai suurta haittaa aiheuttavaa onnettomuutta. Force majeure sisältää viranomaisten päätökset, jotka vaikuttavat markkinoihin ja tuotteisiin negatiivisesti, esim. rajoitukset, varoitustekstit, myyntikiellot, epänormaali markkinatilanne jne.