PainGone Plus -kipukynä

PainGone Plus -kipukynä

65,00€
Tuotekoodi: kipukynä
Saatavuus: Varastossa
Määrä:

Paingone Plus on TENS-sähköterapiakynä, joka on tarkoitettu paikallisten kipujen nopeaan ja tehokkaaseen hoitoon. Paristokäyttöinen Paingone Plus toimii automaattisesti tuottaen hermoratoja aktivoivia sähköimpulsseja.

Käytä missä vain ja milloin vain, jopa vaatteiden läpi

Paingone on pieni ja kevyt, joten sitä voi kantaa mukana taskussa tai käsilaukussa. Laite toimii samalla periaatteella kuin muutkin TENS-kivunhoitolaitteet, mutta on kokonsa ja toimintansa vuoksi todella kätevä ja helppo käyttää ja ottaa mukaan minne tahansa. Paingonella voidaan hoitaa myös vaatteiden läpi, mikä on erityisen kätevää, ja hoitoa voidaankin ottaa paikasta riippumatta, missä vain.

Jäsenetu

Laitteen ohjehinta on 65 € (+ postitus 7 € yht. 72  €). Nivelyhdistyksen jäsenenä saat laitteen 49 eurolla + toimituskulut 7 €/lähetys (jäsenhinta 56 €). Tilaamalla useamman laitteen säästät – tilaa vaikka yhdessä ystävän tai naapurin kanssa! Jäsenhinta on voimassa toistaiseksi. Huom! Maksa lähetyksen postitusmaksu erillisenä tilauksena! Samalla postitusmaksulla voit tilata useita laitteita samalla kerralla.

Suomen Nivelyhdistyksen jäsenille jäsenetuhintaan!

Kirjoita arvostelu

Nimi:

Arvostelu:

HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: