Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy sen tarkoituksen. Jäsenenä saat tietoa ja tukea sairautesi kanssa elämiseen. Myös perheen muut jäsenet, puoliso tai muut läheiset ovat tervetulleita tukemaan toimintaamme. Voit liittyä jäseneksi, vaikka et sairasta nivelrikkoa.

Vuoden 2022 jäsenmaksu on 30 euroa.

Liityttyäsi sinulle toimitetaan uuden jäsenen tietopaketti noin kuukauden sisällä. Jäsenetuina saat mm. neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Niveltieto-lehden, sähköisen jäsentiedotteen, mahdollisuuden osallistua jäsenille tarkoitettuun toimintaan jäsenetuhintaan sekä muita valtakunnallisia ja paikallisia etuja –  tutustu jäsenetuihimme ja nivelpiiriemme toimintaan
Voit myös lahjoittaa Niveltieto-lehden vuosikerran läheiselle, yritykselle tai yhteisölle! 

Yritysjäsen

Yritysjäsenyys on oiva tapa tukea Suomen Nivelyhdistyksen toimintaa ja samalla osoittaa arvostavansa niveltyötä. Sekä yritykset ja yhteisöt voivat liittyä Suomen Nivelyhdistyksen yritysjäseneksi.

Vuoden 2022 jäsenmaksu yrityksille ja yhteisöille on 700 euroa. 

Yritysjäsenmaksu tuo näkyvyyttä yhdistyksen viestinnässä seuraavasti:
- Jäsenyys sisältää kaksi toimitettua linkkiä, joista toinen on itse yritykseen, toinen tuotteeseen / palveluun, Suomen Nivelyhdistyksen sivustolla. Lisäksi yritysjäsenet saavat 20% alennuksen Niveltieto-lehden ilmoitushinnoista. 

Kiinnostuitko yritysjäsenyydestä? Kysy lisää toimistoltamme  050 5252 098 (ma-pe klo 9-12) tai sähköpostitse toimisto@nivel.fi

 

Näytä:
Järjestys:
Liity vuoden 2022 jäseneksi
Tervetuloa Suomen Nivelyhdistyksen jäseneksi! Jäsenenä saat tietoa ja tukea sairautesi kanssa elämis..
30,00€