Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy sen tarkoituksen. Jäsenenä saat tietoa ja tukea sairautesi kanssa elämiseen. Myös perheen muut jäsenet, puoliso tai muut läheiset ovat tervetulleita tukemaan toimintaamme. Voit liittyä jäseneksi, vaikka et sairasta nivelrikkoa.

Vuoden 2022 jäsenmaksu 30 euroa.

HUOM! Liittyessäsi jäseneksi 15.11 jälkeen sinulta ei laskuteta enää  vuoden 2021 jäsenmaksua, vaan jäsenyys laskutetaan vasta alkuvuonna 2022.

Kun olet liittynyt jäseneksi ja maksanut jäsenmaksun, saat uuden jäsenen tietopaketin ja jäsenkortin, jotka lähetetään sinulle postitse noin kuukauden sisällä. Jäsenetuna sinulle alkaa tulla myös neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Niveltieto-lehti. Jäsenlehdestä ei veloiteta erillistä tilausmaksua. Saat myös paljon muita valtakunnallisia ja paikallisia jäsenetuja liittyessäsi Suomen Nivelyhdistyksen jäseneksi – kannattaa tutustua jäsenetuihimme.

Yritysjäsen

Yritysjäsenyys on oiva tapa tukea Suomen Nivelyhdistyksen toimintaa ja samalla osoittaa arvostavansa niveltyötä. Sekä yritykset ja yhteisöt voivat liittyä Suomen Nivelyhdistyksen yritysjäseneksi.

Vuoden 2022 jäsenmaksu yrityksille ja yhteisöille on 700 euroa. 

Yritysjäsenmaksu tuo näkyvyyttä yhdistyksen viestinnässä seuraavasti:
- Jäsenyys sisältää kaksi toimitettua linkkiä, joista toinen on itse yritykseen, toinen tuotteeseen / palveluun, Suomen Nivelyhdistyksen sivustolla. Lisäksi yritysjäsenet saavat 20% alennuksen Niveltieto-lehden ilmoitushinnoista. 

Kiinnostuitko yritysjäsenyydestä? Kysy lisää toimistoltamme  050 5252 098 (ma-pe klo 9-12) tai sähköpostitse toimisto@nivel.fi

 

Näytä:
Järjestys:
Liity vuoden 2022 jäseneksi
Tervetuloa Suomen Nivelyhdistyksen jäseneksi! Jäsenenä saat tietoa ja tukea sairautesi kanssa elämis..
30,00€